ads

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Fashion & Beauty

Style4

Style5

Με ατμόσφαιρα που θυμίζει θαλπωρή σπιτιού, με έθνικ χρώματα και τεράστια πορτρέτα γυναικών του Θιβέτ, το Yellow είναι ένα από τα καλύτερα ολοήμερα στέκια στην Κηφισιά

Η βασική συνταγή απαιτεί ωραίους χώρους που αποπνέουν ζεστασιά, ποιοτικούς καφέδες και άλλα ροφήματα, ενδιαφέρουσες επιλογές για πρόγευμα, χορταστικά πιάτα για μεσημεριανό ή βραδινό σε λογικές τιμές, mixologists στο μπαρ, οι οποίοι εκτός από τα δικά τους κοκτέιλ είναι πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε γευστική προτίμηση, ενώ η μουσική και ενίοτε ο DJ συμβάλλουν στη δημιουργία ιδιαίτερης ατμόσφαιρας. Τα all day bar εστιατόρια, μπιστρό στην ουσία, από αυτά που συναντά κανείς παντού στην Κεντρική Ευρώπη, είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της εποχής και το μόνο που αλλάζει είναι το concept καθενός. Μένουν ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και στις άνετες πολυθρόνες τους δεν είναι απίθανο να δεις νεαρούς και νεαρές αφοσιωμένους στην οθόνη του λάπτοπ.
Το Spollati (Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι) βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Εδώ θα συνοδεύσεις τα - ωραία πειραγμένα - πιάτα του Τόλη Κράβαρη, όπως η σαλάτα με κινόα ή το τραχανότο με άγρια μανιτάρια, μασκαρπόνε και χωριάτικο λουκάνικο σχάρας, με ένα ποτήρι κρασί, αγναντεύοντας την εκκλησία και την κίνηση στον πεζόδρομο. Απέναντι, στον χώρο που παλιά στέγαζε τα Υφάσματα Συμεωνίδης, το Osterman (Πλατεία Αγίας Ειρήνης 10) δανείζεται το όνομα και τη νουάρ αισθητική του από την ομώνυμη ταινία του Σαμ Πέκινπα («Οστερμαν, το 48ωρο των κατασκόπων», 1983) και δηλώνει την κουζίνα του ευρωπαϊκή. Στο Κολωνάκι, το εντυπωσιακό Nice n Easy (Ομήρου 60 & Σκουφά) με τα ομώνυμα αδελφάκια στη Μύκονο και την Κηφισιά - «μια ωδή στον Φρανκ Σινάτρα», σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Δημήτρη Χριστοφορίδη - αγαπάει τις βιολογικές πρώτες ύλες και τη λιγότερη δυνατή παρέμβαση, γαστρονομική φιλοσοφία που εκφράζει με τα πιάτα του ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης.
Τέλος, αξίζει οπωσδήποτε μια βόλτα στην Κηφισιά, στο Yellow (Χ. Τρικούπη και Κρήτης 27), τόσο για το καλαίσθητο ντεκόρ όσο και για την απολαυστική  κουζίνα του Βασίλη Αλβανίδη, αλλά και στο Γκολφ της Γλυφάδας, έστω και αν δεν ασχολείσαι με το ευγενές σπορ. Στο φιλόξενο T-Square (τέρμα Κωνσταντίνου Καραμανλή) σε περιμένει ένα μενού - υπερπαραγωγή που επιμελείται ο πολύ καλός σεφ Γιάννης Στανίτσας.

About likestylemag

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top